Contact Form

Diensten

Contact Info

Nieuwbouw

DatuBouw is gespecialiseerd in alle algemene bouwwerken. Dat omvat ook alle nieuwbouwprojecten. Wij verzorgen de nodige grondwerken en ruwbouwwerken voor alle woningen, meergezinswoningen en industriegebouwen.

We plaatsen woningen volgens uw persoonlijke voorkeuren en in alle mogelijke bouwstijlen: van rustiek tot modern en alles tussenin.

Ook voor alle metselwerken of voor het bouwen van een bijgebouw of een garage bent u bij DatuBouw aan het juiste adres.

Renovatie

Denkt u erover na om uw bestaande woning te renoveren? Of hebt u een gebouw gekocht dat u graag wilt verbouwen? Doe dan een beroep op de professionele, betrouwbare diensten van DatuBouw.

Vebouwingen

Ook voor de verbouwing van een reeds bestaande woning kan u bij ons terecht. We doen de sloopwerken, heropbouw, het plaatsen van stalen balken, garages, tuinmuren, sierschouwen, en nog veel, veel meer. Zowel voor grote als kleine renovaties staan wij paraat.

Totaalpakket

DatuBouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van totaalprojecten. Dat wil zeggen dat we uw woning volledig afwerken. In een verkennend gesprek luisteren we aandachtig naar al uw voorkeuren en opmerkingen.

Keukens

Wij leveren en plaatsen keukens, van internationale top-kwaliteit. Neemt een kijkje op deze website voor hetgeen wij u bieden.

Ga naar Safak Keukens

Offerte

Bent u na het zien van al onze realisaties geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, vraag dan hier uw gratis offerte aan:

Gratis offerte